Retourformulier

Meld je retour aan

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Bij retourneren willen we verzoeken om het product terug te sturen in originele staat (labels e.d.). Op grond van de wet kan er sprake zijn van waardevermindering als van een product een behandeling verder is gegaan dan noodzakelijk om de aard , de kenmerken en de werking ervan vast te stellen. Gezien de aard van onze producten behoeft deze omschrijving een nadere interpretatie: er kunnen geen producten worden teruggestuurd als deze zijn uitgeprobeerd (gedeeltelijk geconsumeerd). Voor verzegelde producten, gevacumeerde producten of producten met andersoortige onomkeerbare sluitingen geldt dat herroeping uitsluitend mogelijk is als deze niet zijn geopend.

Voor herroeping kan je contact opnemen via info@trpprz.com. Je kan ook gebruik maken van het modelformulier hier. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Deze is hier te downloaden.

Als je een artikel retour wilt sturen, is het voor een snelle en correcte afhandeling belangrijk dat je de gegevens invult en dit aan ons te bevestigen. TRPPRZ zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om het retourproces in gang te zetten. Zodra wij jouw melding hebben kan je het pakket retour sturen aan:

TRPPRZ
Groenedijk 62
3544 AB Utrecht