Disclaimer

In géén van de adviezen op deze website kunnen rechten ontleend worden. Bij deze willen wij nogmaals benadrukken dat wij geen wetenschappelijke achtergrond hebben, maar wetenschappelijke onderzoeken ondersteunen omdat we geloven dat natuurlijke middelen kunnen bijdragen aan de medische industrie. Wel zetten wij ons in voor harm reduction waarbij je altijd contact met ons op kan nemen om af te wegen of bepaalde middelen iets voor jou zijn. Wij zullen nooit advies geven over het gebruik van onze middelen voor (ondersteuning van) genezing van (ernstige) ziekten.

Ben je onder behandeling bij een arts of ziekenhuis en wil je weten of en hoe natuurlijke alternatieve middelen jouw genezingsproces kunnen ondersteunen? Win dan advies in bij je behandelend arts of psycholoog voordat je hieraan begint.

Bij het gebruik van deze website en het plaatsen van bestellingen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Voor het plaatsen van bestellingen dien je minstens 18 jaar oud te zijn. Ben je minderjarig en bestel je toch? Dan ben je zelf strafbaar.

Alle producten op Trpprz.com en Trpprz.nl zijn volgens de Nederlandse Wet legaal voor verkoop en bezit voor mensen die 18 jaar en ouder zijn. Indien een order wordt geplaatst neemt de koper volledige verantwoordelijkheid voor het opgeven van de juiste persoonsgegevens. De koper verklaard op de hoogte te zijn van de legale status, import en douanewetten van de bestelde producten naar het land van bestemming. TRPPRZ geeft hierover geen informatie en kan niet verantwoordelijk worden gesteld. TRPPRZ moedigt illegale activiteiten niet aan. Bij twijfel neem je contact op met de lokale autoriteiten.
TRPPRZ kan nooit volledig garanderen dat de informatie en producten op deze website juist zijn. Alle informatie op trpprz.com en trpprz.nl, weblinks naar andere websites, informatie verstrekt door personeel van TRPPRZ of elke andere vorm van communicatie is ter informatie en educatief. Het gebruik van alle informatie, eventueel illegale activiteiten en het gebruik van onze producten is volledig voor eigen risico.
Gebruik onze producten niet bij: mentale en/ of psychische klachten, hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten, diabetes, zwangerschap en/of wanneer je borstvoeding geeft.
Gebruik onze producten niet in combinatie met MAO remmers, anti depressiva of andere medicijnen.
Neem geen deel aan het verkeer of het besturen van (zware) machines bij gebruik van onze producten.
Houdt onze producten uit het zicht en bereik van kinderen, minderjarigen, mensen met (verstandelijke) beperkingen en huisdieren.

Bij het plaatsen van een order accepteer je volledig eigen verantwoordelijkheid te nemen voor alle risico’s, (financiële) schade, consumptie, gebruik (of misbruik) van de producten van tripprz.nl en of trpprz.com. Het bedrijf TRPPRZ, haar vertegenwoordigers en personeel zijn nooit verantwoordelijk voor de consument. Het gebruik en verstrekken van informatie van deze website voor commerciële doeleinden is strikt verboden tenzij schriftelijk toestemming is verleend door een bevoegde van TRPPRZ.