Veel gestelde vragen

Hier staan onze meest gestelde vragen.
Gebruik onderstaand menu om snel naar een sectie te gaan

  • Over TRPPRZ
  • Bestelling
  • Betaling
  • Verzending
  • Levering
  • Garantie en retouren
  • Contact en wetgeving
  • Winacties
  • Veel gestelde vragen over truffels en paddo growkits

Over TRPPRZ

Benieuwd wie er achter TRPPRZ zitten? Check vooral de over ons pagina. Maar kort samengevat; achter TRPPRZ zitten 2 enthousiastelingen (en met een beetje hulp van anderen) die van hun hobby hun werk proberen te maken😉.

Vanwege onze jarenlange persoonlijke expertise kan je van ons uitgebreid advies en informatie krijgen over het gebruik van onze middelen. Wij zetten ons snoeihard in voor harm reduction, dit houdt onder andere in dat je een advies kan krijgen om een middel op een bepaald moment niet te gebruiken.

Twijfel je over een bepaald middel of ga je een middel voor het eerst gebruiken? Je kan onze blogspagina checken hoe je je het beste kan voorbereiden voor bepaalde middelen. Staat de voorbereiding van jouw middel nog niet online? Neem dan even contact met ons op.

Twijfel is helemaal niet raar, sterker nog, het zet je op scherp en herinnert je eraan dat je niet te maken hebt met alledaagse producten. Als je twijfelt dan mag je uiteraard het gesprek met ons aangaan, zo willen we je een passend advies geven waarbij jouw, en eventueel ook dat van je gezelschap, veiligheid als belangrijkste uitgangspunt wordt genomen.

Bij TRPPRZ vind je alles op het gebied van smart producten, geestverruimende en stimulerende middelen, magic truffels, paddo growkits, gezondheidssupplementen en CBD.

We zijn nog een groeiende online smartshop en daarom vind je hier wellicht niet het product waar je direct naar op zoek bent. Wil je perse bepaalde producten bij TRPPRZ kopen? Stuur ons dan even een berichtje. Als we vaak genoeg dezelfde vraag krijgen dan zullen we vaart zetten om de producten aan te kunnen bieden.

Bij TRPPRZ willen we het even anders doen dan anderen. Wij geloven er namelijk heilig in dat bepaalde natuurlijke middelen geneeskrachtige eigenschappen hebben voor zeer ernstige ziekten. Daar waar de farmaceutische industrie medicijnen voor ernstige ziekten ontwikkeld en die markt beheerst, zijn er tal van alternatieven op de markt verkrijgbaar die uit de natuur of smartshop verkrijgbaar zijn. Hiermee zeggen we absoluut niet dat de farmaceutische industrie niet mag bestaan, maar ons inziens wordt er te snel naar door-de-mens-ontwikkelde medicatie gegrepen.

Wat wij bij TRPPRZ willen bereiken is om mensen te informeren en bewust te maken dat, naast de recreatieve kant, er ook een ontzettend geneeskrachtige kant is van natuurlijke (smart)drugs.

Disclaimer: wij zijn geen medisch specialisten en zullen nooit advies geven over het gebruik van onze middelen voor genezing (of ondersteuning) van (ernstige) ziekten.

Ben je onder behandeling bij een arts of ziekenhuis en wil je weten of en hoe natuurlijke alternatieve middelen jouw genezingsproces kunnen ondersteunen? Win dan advies in bij je behandelend arts voordat je hieraan begint.

Bestelling

Je ontvangt meerdere keren een e-mail van TRPPRZ. Wanneer je de bestelling hebt afgerond ontvang je een bestelbevestiging per e-mail. Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je nogmaals een e-mail met daarin een track en trace nummer zodat je de bezorging kunt volgen. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan ook even de spam of ongewenste folder. Daar ook geen berichtje? Neem dan even contact met ons op, dan checken we het even voor je.

TRPPRZ hanteert geen minimum bestelbedrag. Als je onder een bepaalde bestelwaarde blijft betaal je wel verzendkosten. De minimale bestelwaarde voor gratis verzending verschilt per land van bestelling. Zie ook onze pagina over verzending.

Bestellingen worden ná 16.00 uur gereed gemaakt voor verzending. In veel gevallen is het dus mogelijk om vóór 16.00 uur contact op te nemen met TRPPRZ voor een wijziging of annulering. Logischerwijs kan een bestelling die al verzonden is niet meer worden aangepast of geannuleerd.

In zeer zeldzame gevallen kan het voorkomen dat je bestelling niet compleet is of dat je deze helemaal niet hebt ontvangen. Neem even contact met ons op.

Heb je een account aangemaakt? Dan kan je inloggen en onder bestellingen je track en trace nummer weer opvragen. Geen account aangemaakt? Neem even contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Nee, dit is niet noodzakelijk. Dit is voor ons een extra controle dat de minimale leeftijd voor bestelling 18 jaar is. Dit kan worden omzeilt, maar je bent strafbaar als je minderjarig bent en toch aangeeft 18 jaar of ouder te zijn.

Betaling

Als je een bestelbevestiging per e-mail hebt ontvangen dan is de betaling ook gelukt.

Er zijn bepaalde betalingsmethoden die we (nog) niet hebben toegevoegd. Wil je perse een afwijkende betaalmethode? Dan kijken we ernaar of jouw methode voor jouw bestelling mogelijk is. Neem even contact met ons op. We sluiten niet uit dat er procentuele toeslag moet worden betaald vanwege mogelijk hoge transactiekosten.

Tot op heden is het mogelijk om met creditcard (American Express, Visa en Mastercard) of Paypal te betalen. Vanwege de hoge transactiekosten rekenen we een toeslag van € 3,50 per bestelling. Zodra we merken dat er frauduleuze betalingen met creditcards worden gedaan, dan zetten we deze betalingsmethode direct uit. Ben je al een klant en heb je een account? Dan zal je via een digitale nieuwsbrief bericht hiervan krijgen.

Onze handelsnaam in de KvK is NiceGuy E-Commerce omdat we aardige jongens zijn. Deze naam vind je terug bij o.a. iDeal betalingen en op je bankafschrift.

Verzending

We hanteren geen minimum bestelbedrag. Om deze reden moeten we voor kleinere bestellingen kosten in rekening brengen. Wil je gratis verzending? Dat kan als je het minimale orderbedrag in winkelwagen bij elkaar klikt. Deze minimale bestelwaarde hangt af waar de producten binnen Europa heen moeten.

Zodra je bestelling is voltooid en de betaling binnen is dan ontvang je een bestelbevestiging met track en trace per e-mail. Geen bericht ontvangen? Neem even contact met ons op.

Aangezien het kan voorkomen dat je niet thuis bent kan het pakket bij de buren worden bezorgd. Zij hoeven niet te weten dat de buren psychonauten zijn 😉. Op het pakket of brievenbuspakketje staat geen enkele verwijzing naar TRPPRZ of de inhoud.

Levering

Als je pakket niet door de brievenbus past en je bent niet thuis op het moment van levering dan kan het pakket bij de buren worden afgeleverd of de bezorger probeert het de volgende dag weer. Als op de volgende dag het pakket weer niet kan worden afgeleverd zal het pakket worden afgeleverd bij een afleverpunt.

Ja, dat kan. Tijdens je bestelling kan je aangegeven dat het pakket ergens anders moet worden afgeleverd. Voer hier het adres van het afleverpunt in.

Zodra je pakket ergens wordt achtergelaten dan zal je een bevestiging per e-mail ontvangen. Geen e-mail ontvangen of weet je niet waar je pakket is? Neem dan even contact met ons op

Ja, dat kan. Kies op de afrekenpagina voor afhalen in Utrecht. De bestelling dient online plaats te vinden. Wanneer de bestelling is betaald en de artikelen klaar liggen ontvang je een e-mail of Whatsapp. Aangezien we nog niet heel lang bestaan kan het tot 3 werkdagen duren. Afhalen is alleen op afspraak en is doorgaans in het weekend of avonduren.

Helaas nog niet. Help ons, wordt vaste klant en ambassadeur en wie weet is er sneller een fysieke winkel dan we verwachten.

Garantie en retouren

Wil je een product retourneren, dat kan. Zonder opgaaf van reden mag je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling artikelen retourneren.

Dit is het herroepingsrecht. Retourneren? Klik dan hier

Alle producten moeten in goede staat op jouw deurmat belanden. Bovendien mag de houdbaarheidsdatum bij versproducten uiteraard niet zijn overschreden. Heb je je pakket in een niet deugdelijke staat ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Contact en wetgeving

Uiteraard zijn al onze producten binnen de Nederlandse wet legaal.

Voor de meeste producten heeft de overheid bepaald dat je minimaal 18 jaar moet zijn. Ben je jonger dan 18 en maak je een fake account? Dit is dan jouw risico aangezien je op dat moment strafbaar bent. TRPPRZ neemt geen enkele verantwoordelijkheid als er onjuiste gegevens worden ingevuld. Zie verder onder Disclaimer

Op het moment nog niet, hier zijn we wel mee bezig.

Yes, je kunt ons vinden op:
Facebook
Instagram

Winacties

We hebben 2 doorlopende winacties: de Golden Nugget en Trippy Treasure Hunt. Beide acties hebben een maandelijkse winnaar. In elke eerste week van de maand is er een winnaar van de Golden Nugget actie en in elke derde week een winnaar van de Trippy Treasure Hunt.

Bekijk onze winacties hier

Voor vragen over winacties is een aparte FAQ gemaakt.

Klik hier

Veel gestelde vragen over truffels en paddo growkits

Magische truffels zijn in Nederland 100% legaal. Verse paddenstoelen zijn daarentegen wel volledig verboden. Het is wel toegestaan om deze voor eigen consumptie te kweken. Dat kan eenvoudig met één van onze growkits. Hulp nodig voor je growkit? Neem contact op met Kjeld-de-growkit-coach@trpprz.com.

Vormt zich witte schimmelvorming? Dit is normaal en is perfect eetbaar. Ruiken de truffels zuur en zien ze er slimy uit, dan zijn ze niet meer geschikt voor consumptie. Bewaar je truffels altijd in de koelkast en houdt de houdbaarheidsdatum in de gaten.

Check hiervoor de houdbaarheidsdatum op het label. Lichte witte schimmelvorming is normaal. Als de truffels zuur ruiken en er slimy uitzien dan zijn deze niet meer geschikt voor consumptie. Heb je de truffels in de koelkast bewaard, is de houdbaarheidsdatum nog niet overschreden en zijn deze volgens jou niet meer geschikt voor consumptie? Neem een duidelijke foto en neem contact met ons op.

Volg de omschrijving goed en lees het uitgebreide artikel over paddo’s kweken. Het kan ongeveer een week duren totdat de eerste hoedjes verschijnen. Na 2-2,5 weken moeten de paddenstoelen goed opkomen. Gaat jouw growkit toch niet helemaal lekker? Neem contact op met Kjeld-de-growkit-coach@trpprz.com

De psychedelische ervaring is voor iedereen anders. Zorg altijd voor een goed (mind)set, setting en wees bewust wat je gaat doen. Zorg voor een tripsitter; iemand die je vertrouwt die niet truffels of paddo’s gaat nemen. Combineer truffels of paddo’s niet met andere middelen. Gebruik je medicatie zoals antidepressiva? Overleg dan altijd eerst met een arts.

Niet gevonden wat je zocht? Contact